top of page
Häät ja juhlat Bastion Bistrossa Suomenlinnassa.

Vietä juhlat ja häät Bastionissa

reunapattern-bottom-white.png
02-Bastion-Bistro-Haat.jpg

Jos haluat järjestää unohtumattomat häät tai juhlat ainutlaatuisessa miljöössä Suomenlinnassa, Bastion Bistro on siihen paras paikka vuoden ympäri.

Historiallisessa ravintolassamme on kaunis juhlasali sekä kaksi viehättävää 12 henkilön kabinettia. Tyylikkäässä juhlasalissamme järjestät onnistuneesti herkullisen illallisen, elegantin cocktail-tilaisuuden tai kaikenlaiset juhlat. Sali sopii mainiosti pikkujouluihin, rapujuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiviin tai hääjuhliin.

 

Jos suunnittelet hääjuhlia, ota huomioon että vuonna 1854 rakennettu Suomenlinnan kirkko on kätevästi aivan ravintolamme naapurissa. Monet ovatkin päättäneet järjestää ikimuistoisen vihkimisen kirkon sijaan ulkoilmassa, kauniissa puutarhassamme!

Myös muihin Suomenlinnan juhlatiloihin on mahdollista varata erinomaisen herkulliset Catering-palvelut Bastion Bistrosta.

Bastion Bistro tarjoaa kokoustiloja Suomenlinnassa. Tee virtuaalikierros tiloissamme.
reunapattern-top-white.png

3D-esittely

reunapattern-bottom-beige.png
Bastion Bistro juhlatilojen varustelu

Hää- ja juhlatilojen kalusteet, varustelu ja tekniikka

Dagmar-juhlasaliimme Suomenlinnan sydämeen mahtuu ruokapöytien ääreen istumapaikoille jopa 75 vierasta. Juhlatilassa on tyylikkäät mustat tuolit, jotka on mahdollista huputtaa kauniilla valkoisilla tuolihupuilla esimerkiksi hääjuhlia varten. Sali huokuu klassista arvokkuutta ja vanhan maailman valoisaa saaristolaistyyliä. Halutessasi voimme somistella tilan kukilla ja muilla koriste-elementeillä juuri sinun juhlateemasi mukaiseksi!

Musiikki kuuluu juhliin, totta kai! Ja juhlaväen korviin se kuuluu laadukkaasta äänentoistojärjestelmästämme, johon voi kytkeä esimerkiksi oman puhelimen, tietokoneen tai tabletin taustamusiikkia varten. Dagmar-salista löytyy myös langaton mikrofoni juhlapuhujan ääntä vahvistamaan. Muut esiintyjät, kuten bändit ja DJ:t tuovat mukanaan omat äänentoistolaitteistonsa. Salissa on piano, jota saa soittaa vapaasti.

Presentaatioiden ja esitysten pitämiseen salissa on käytettävissä projektori ja valkokangas.

Salin seinänviertä kiertävät katonrajassa huomaamattomat taulukiskot, joihin on mahdollista ripustaa vaikka taidenäyttely. Olemmekin järjestäneet muun muassa legendaarisen Riitta Nelimarkan näyttelyn muutama vuosi sitten! 

reunapattern-top-beige.png
Bastion Bistro - valoisa juhlatila Suomenlinnassa
reunapattern-top-white.png
reunapattern-bottom-beige.png
Bastion Bistron historiallinen rakennus.

Varaa koko talo!

Isompia häitä, juhlia tai muita tilaisuuksia varten voit varata koko Bastion Bistron rakennuksen. Silloin voimme järjestää sinulle ja vieraillesi juhlaruokailun Dagmar-saliin, tanssilattian Bistron puolelle, karaokehetken Takkakabinettiin ja drinkkibaarin Kapteenin salonkiin. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

reunapattern-top-beige.png

Tarjouspyyntö

Suunnittelemme onnistuneet juhlat juuri sinun toiveittesi mukaan! Jätä meille yhteydenottopyyntö ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian tarjouksella ja laitamme toiveesi tapahtumaan!

reunapattern-bottom-white.png
03-Bastion-Bistro-historia.jpg

Tutustu rakennuksen historiaan

Bastion Bistron rakennuksen historia on täynnä kiemuroita. Hirsirunkoinen rakennus rakennettiin vuonna 1892 Venäjän jalkaväen komppanian majoitustiloja ja koulua varten.

Bastion Bistro juhlatila Suomenlinnassa.
reunapattern-top-white.png
bottom of page