top of page
Bastion Bistro ravintola sijaitsee Suomenlinnassa.

Bastion Bistro yhteystiedot

reunapattern-bottom-white.png

Yhteystiedot

Suomenlinna C8

FI-00190 Helsinki

Myyntipalvelu

myynti.bastion@restel.fi

(ma - pe klo 9 - 16)

020 749 8140

Ravintola

040 179 9890

Aukioloajat

Ma-Su 11-21

Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Meille voit saapua ilman pöytävarausta tai varata pöydän täältä.

Laskutustiedot

Bastion Catering Oy
Y-tunnus 2262565-0


Laskut sähköpostilla:
ostolaskut@restel.fi

kartta
reunapattern-bottom-beige.png

Bastion Bistro kartalla

Lähestymiskartta Bastion Bistroon.

Saapuminen Bastion Bistroon

Suomenlinnaan pääset joko HSL:n lautalla kauppatorilta, vesibussilla tai omalla veneellä. 15-20 minuuttia kestävän matkan aikana on juuri sopivasta aikaa ihailla Helsinkiä mereltä käsin ja nauttia kaupunkinäkymästä aivan uudesta perspektiivistä.

Suomenlinnan lauttarannasta, mikä sijaitsee saaren pohjoisosassa, kävellään kohti K-Marketia ja käännytään ennen sitä vasemmalle loivaa rinnettä ylös. Risteykseen tultaessa käännytään oikealle, jonka jälkeen käännytään toisen kerran oikealle. Tämän jälkeen näetkin jo keltaisen rakennuksemme ja olet saapunut perille.

Saapuminen Suomenlinnaan HSL:n lautalla

HSL:n lautta lähtee Kauppatorin itälaidalta Presidentinlinnan kohdalta ja kulkee vuodenajasta tai vuorokaudesta riippuen aamusta yöhön 1-4 kertaa tunnissa. Lautta on osa HSL:n kaupunkiliikennettä ja voit ostaa liput joko App-storesta tai Google Play -kaupasta. Katso vuorokauden ympäri liikennöivän lautan aikataulut.

Saapuminen Suomenlinnaan vesibussilla

Vesibussilla pääset Suomenlinnaan Kauppatorilta. Suomenlinnassa vesibussi lähtee Tykistölahden laiturista ja pysähtyy myös Kuninkaanportilla. Vesibussiliput on hyvä ostaa FRS Finlandin verkkokaupasta tai lipun voi ostaa vesibussissa maksukortilla. 

Bastion Bistroon lähtevät lautat kartalla.
Ryhmille

Mikäli seurueessanne on vähintään 10 henkilöä toivoisimme, että sopisitte pöytävarauksesta ensisijaisesti myyntipalvelumme kanssa joko sähköpostilla bastion.bistro@restel.fi tai puhelimitse 040 179 9890. Huomioithan, että saatamme olla kiireisiä, emmekä välttämättä heti ehdi vastata puheluusi.

Huomio ryhmien ruokailusta

Yli 10 henkilön ryhmien toivoisimme myös tekevän menuvalinnat etukäteen. Näin voimme taata ruokailunne mahdollisimman hyvän sujuvuuden. Ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioimme toiveidenne mukaan. Terassille emme ota pöytävarauksia.

reunapattern-top-beige.png
reunapattern-bottom-white.png

Varaa pöytä

Pöytävaraukset alla olevasta varauskalenterista.

 

Mikäli pöytävarauksesi ajankohtaan on alle 24 tuntia, olethan yhteydessä suoraan ravintolaan puhelimitse: 040 179 9890.

Huomioithan, että olemme luopuneet käteisen rahan vastaanottamisesta ravintolassamme kustannus- ja turvallisuussyistä. / Please note that we have stopped accepting cash in our restaurant due to cost and security reasons.

pöytävaraus
Bastion-Bistro-ravintola-3D-esittely.jpg
reunapattern-top-white.png
bottom of page